Badeværelse eller toilet?

Vi har nu gået med tanker om at enten få lavet nyt badeværelse eller blot begrænse det til et mindre toilet. Der er en hel del, der skal tages i betragtning, når man står overfor disse overvejelser. En af de største ting er naturligvis prisen. Et nyt badeværelse er ganske pebret i forhold til f.eks. et mindre toilet, så spørgsmålet, vi har stilt os selv i løbet af de seneste måneder har været, om vi ønsker at bruge op mod 100.000 kr. eller skal holde det til omkring 20.000 kr.

Vi har så valgt at køre hele vejen og få lavet noget, vi kan være tilfredse med i mange år fremad. Hvis vi blot havde valgt et toilet, havde vi med sikkerhed stået med samme overvejelser igen næste år. Og vi har lært at når overvejelser er tilbagevendende, ja – så er det bedst at træffe det rigtige valg første gang. Det gjorde vi som bekendt ikke i fjor – men det agter vi at gøre denne gang!

Det nye badeværelse kommer til at fylde lidt mere end vi rent faktisk har plads til. Dette bevirker at bagtrappen må vige 1,5 m2. for at vi kan rumme den løsning, som vi ønsker os. Badeværelset kommer til at blive på 10 m2. hvilket for nogle kan virke stort (om ikke andet større end badeværelser på typiske små kontorer) – men vi har taget vores beslutning og agter at trumfe den igennem i Q2 2016.

Vi har valgt at benytte Badmodul.dk og det skyldes primært, at de har mulighed for at levere hele løsninger og gøre det på kort tid. Vi ville netop undgå, at få lavet noget halvt og så skulle vente potentielt flere måneder på at det stod færdigt. Vores forventning er, at tidsfrister mv. bliver overholdt og at det hele står færdigt og tørt på 21 dage, som aftalen dikterer.

Vi opdaterer her på siden, når vi har det færdige resultat klar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *