Slægtsforskning viser dansker i linje med ejeren af Spurs

Slægtsforskning viser forbavsende resultater

Det er ikke lang tid siden, at hele verden stod gabende til, da det blev bekendtgjort, at en hvis prominent herre var beslægtet med David Cameron uden at vide det. At de to personer, som vi vist ikke behøver nævne yderligere, var så nært beslægtet, som var tilfældet, var der ingen, der kunne have vidst. Eller var der? Nu er der kommet nye oplysninger i sagen, som indikerer, at en masse af det materiale, der kunne påvise denne sandhed, var blevet kulegravet for mange år siden. Dette har nu sat spørgsmål ved oprigtigheden omkring en lang række nøglepersoner, som hidtil har haft en hel del at sige. Nu er der ikke så meget som et pip fra dem.

Når det så er sagt, er der en ny sag, der florerer på Internettet. Denne omhandler en lang række personer, der nu hævder at være i familie med ejeren af Spurs. Dette mere eller mindre kontroversielle krav på slægtskab kommer ikke som nogen overraskelse. For når man er i familie med rige mennesker, følger der nogle rettigheder og fordele med. Dette er helt klart noget, som ikke er endegyldigt i alle lande, men de fleste europæiske lande har en lov om aner, der gør at folk er berettiget til en del af større familie formuer, hvis de kan bevise, at de er beslægtet med de pågældende forfædre i helt op til 300 år tilbage.

I Danmark ser vi sjældent denne slags sager. Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke har en tilgang til slægtsforskning, der tager udgangspunkt i disse ting. Ligeledes kan vi ikke stå inden for eller hjælpe med nogen form for research, der har dette til formål. Siden kan bruges af alle – men det er på egen regning og eget ansvar. Nordisk Slægts Database har ikke noget at gøre med resultater, der kommer via søgninger på vores hjemmeside. Vi håber at alle vil bære over med vores position på dette område og respektere vores beslutning. Vi ønsker ikke at blive del i lokale tvister og arve-relateret formueret eller andre former for tvister.

Ekstra info: Når 2016 er skudt igang, kan vi glæde jer med, at vi får nogle nye redskaber på hjemmesiden, der vil gøre det lettere for dig at tjekke dine aner og slægt. Vi håber I alle vil bruge disse nye tiltag ansvarligt og huske på og overholde vores retningslinjer for brug som I finder i bunden af siden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *